Avís legal

En compliment de les disposicions de la Llei orgànica 15/99, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que ens faciliteu seran tractades de forma confidencial i incorporades a fitxers automatitzats titularitat de Passi Garden Home per a la gestió eficaç de la vostra petició i a fi de facilitar-vos informació sobre els productes i els serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millores d'aquest lloc web.

Sobre aquestes dades personals, podreu exercir-hi els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació enviant un correu electrònic a info@passigardenhome.com, tot indicant “Baixa” en el camp assumpte.

Passi Garden Home no es responsabilitza del mal ús dels continguts i es reserva el dret a actualitzar-los quan vulgui, eliminar-los, limitar-los o impedir-hi l'accés, de manera temporal o definitiva.

Passi Garden Home tampoc no es responsabilitza de l'ús indegut dels productes publicitats els diferents apartats de la web.

La reproducció, la còpia, l'ús, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb qualsevol contingut del lloc web pot ser sancionada per la llei vigent.

DADES EMPRESA:

  • Passi Garden Home
  • Ronda Paissos Catalans, 11
  • 08304 Mataró (BARCELONA)